Kupite testove za spolno prenosive bolesti online

Testiranje spolno prenosive bolesti, Dobijte odgovor za 10 minuta.

Spolno prenosive bolesti danas su u Hrvatskoj ozbiljan problem. Naime, kao i u mnogim zemljama Europe bilježi se porast oboljelih od velikog broja spolno prenosivih bolesti.

Među najraširenije i najpodmuklije infekcije spadaju one klamidijske, koje su osobito raširene u populaciji mladih. Takve infekcije često ne izazivaju osobite smetnje  i prolaze neprimijećene i, nažalost, neliječene!

Ponekad može biti prisutna samo blaga bol ili iscjedak iz uretre kod muškaraca, odnosno iz vagine kod žena. Neprepoznata ili pak neliječena klamidijska infekcija može napredovati i uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme – izvanmaternične trudnoće, spontane pobačaje ili sterilitet.

Testiranje na spolno prenosive bolesti kod kuće koji će vam dati potpun mir.

Zašto je testiranje toliko važno?

80% ljudi koji imaju spolno prenosive bolesti uopće nema simptome. Neki spolno prenosive bolesti će ostati u vašem tijelu bez prikazivanja simptoma dugi niz godina. To može stvoriti dugoročne, nepopravljive štete, kao što je neplodnost kod muškaraca i žena.

Upotrebom jednog od naših testova na spolne prenosive bolesti za samoprovjeru pomaže vama i vašem partneru ostati sigurni i zdravi, sada i u budućnosti.


Klamidija kućni test.

Klamidija se prenosi putem vaginalnog, analnog ili oralnog seksa. Klamidija nema simptoma kod 80% ljudi, a jedini način da budete sigurni da ga nemate jest testiranje na klamidiju. Klamidija je jedna od najčešćih spolno prenosivih infekcija, uzrokovana bakterijom Chlamydia trachomatis. Iako su simptomi ove spolne bolesti obično blagi, ona može dovesti do ozbiljnih komplikacija koje uzrokuju nepovratne štete, uključujući i neplodnost. Procjenjuje se kako je jedna od deset žena u dobi do 25 godina zaražena klamidijom, a gotovo 70% njih nije svjesno zaraze.

Klamidijska infekcija potvrđuje se testiranjem kod kuće, a moguće ju je detektirati iz mokraće i brisa vrata maternice. Test na klamidiju u udobnosti vaseg doma bez neugodnog posjeta doktoru.

Kućni testa za klamidiju je siguran, jednostavan za upotrebu i posve povjerljiv.

Gonoreja kućni test.

Gonoreja rijetko pokazuje bilo kakve simptome u bolesnika i jedan je od spolno prenosive bolesti koji može uzrokovati dugoročne posljedice. Jedini pravi način da budete sasvim sigurni jest testiranje na gonerju. Gonoreja se prenosi ako ste imali nezaštićeni seks.

Većina muškaraca će doživjeti simptome gonoreje koji se najčešće javljaju unutar dva tjedna od infekcije. Međutim, ponekad stanje može ostati neotkriveno dulje vrijeme i stoga preporučujemo korištenje kućni test na gonerju. Simptomi gonoreje kod žena su manje uobičajeni i vidljivi nego kod muškaraca. Samo oko 50% zaraženih žena doživjet će simptome gonoreje. To često znači da nedostatak simptoma može dovesti do neotkrivene i netretirane gonoreje . Ako ste imali nezaštićeni seks, trebali biste pričekati do dva tjedna prije nego što završite probni test gonoreje kod kuće

Herpes kućni test.

Genitalni herpes je neizlječiva spolna bolest koji je uzrokovana herpes virusom (HSV). Postoje dvije glavne vrste HSV-a, tipa 1, koji je uobičajeno poznat kao oralni herpes , a tip 2 koji je najčešće povezan s genitalnim infekcijama.

Obično, zaražene osobe uglavnom ne doživljavaju vidljive simptome i tako nikada ne bi otkrili zarazu. Kada postoje simptomi, to može biti bolna senzacija pri mokrenju, nadraženosti i svrbeži, blistere na osjetljivim mjestima. Herpes test za samoprovjeru mogu vam pomoći da dijagnosticirate stanje, tako da možete dobiti lijek koji vam je potreban kako biste brzo uklonili infekciju.

Sifilis kućni test.

Sifilis je manje uobičajen od većine ostalih poznatih spolno prenosive bolesti, ali je tijekom posljednjih nekoliko godina došlo do porasta sifilisa pa je potrebno provesti test na sifilis. Vrijeme infekcije i početak početnih simptoma mogu biti do 90 dana. Poznato je da se sifilis razvija u tri različite faze, od primarne faze do latentne faze. Sifilis se prenosi kroz bliski seksualni kontakt, koji može uključivati ​​oralni seks. Važno je testirati žene jer se također može prenositi od majke do nerođenog djeteta.

Sekundarni simptomi će trajati nekoliko tjedana ili možda mjesecima, nakon što su čireve nestale bez liječenja. Također ćete osjetiti simptome slične gripi, gubitak apetita i nejasan gubitak kose. Testiranje na sifilis je važno i može se lako liječiti u prvih nekoliko faza s antibioticima, pa se ne brinite! Jednom kada se sifilis liječi s uspjehom, neće se vratiti osim ako ponovno ne budete zaraženi.

Ovdje na spolnebolesti.com naći ćete najbolji izbor testova na spolno prenosive za muškarce i žene, i sve po povoljnim cijenama.